Periodiek onderhoud & vereiste keuringen:


Tja… is dat jaarlijkse onderhoud nu echt zo nodig? 

Dat leggen we graag even aan u uit: Een deur bestaat uit bewegende delen waarbij slijtage op kan treden. Het regelmatig smeren en op tijd vervangen van versleten onderdelen verlengt de levensduur van deur absoluut en voorkomt geregeld erger.

Ook staat er veel spanning op de veren van de deuren, welke nauwkeurig afgesteld staat. In de loop van tijd is het vaak nodig dat dit goed gecontroleerd en indien nodig bijgesteld wordt, zodat uw deur probleemloos blijft functioneren. Bij een elektrisch bediende deur is het ook voor het behoud van de motor heel belangrijk dat de spanning van de veren goed afgesteld staat. Dus ja, dat onderhoud is toch echt wel heel hard nodig. Zelfs als de deur niet zo vaak gebruikt wordt adviseren wij om uw deur jaarlijks na te laten kijken.

En wat uiteraard héél belangrijk is is dat wij de beveiligingssystemen tijdens een onderhoudsbeurt uitvoerig controleren en testen. Zodat u zeker weet dat u veilig uw deur kunt gebruiken!

En hoe zit dat met keuren?

Als wij uw deuren keuren volgens de vereiste normeringen dan krijgt u van ons een keuringssticker en -rapport bij uw deur(en). U kunt dan altijd aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om de (werk)omgeving zo veilig mogelijk te houden!