Periodiek Onderhoud & Vereiste Keuringen

Is dat jaarlijkse onderhoud nu echt zo nodig voor uw deuren? Wij leggen het graag aan u uit. Deuren bestaan uit bewegende delen die onderhevig zijn aan slijtage. Door regelmatig smeren en tijdig vervangen van versleten onderdelen, wordt de levensduur van uw deuren verlengd en worden problemen voorkomen.

Vooral de veren van de deuren staan onder hoge spanning en zijn nauwkeurig afgesteld. In de loop der tijd kan het nodig zijn om deze goed te controleren en indien nodig bij te stellen, zodat uw deuren probleemloos blijven functioneren. Dit geldt ook voor elektrisch bediende deuren, waarbij het afstellen van de veren essentieel is voor het behoud van de motor. Ja, dat onderhoud is echt van groot belang. Zelfs als uw deuren niet frequent gebruikt worden, adviseren wij u om ze jaarlijks te laten nakijken.

Maar dat is niet alles, wij zorgen er tijdens het onderhoud ook voor dat de beveiligingssystemen uitvoerig worden gecontroleerd en getest. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw deuren veilig kunt gebruiken!

En hoe zit het dan met keuren?

Wanneer wij uw deuren keuren volgens de vereiste normeringen, ontvangt u van ons een keuringssticker en een gedetailleerd digitaal rapport voor uw deur(en). Hiermee kunt u altijd aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om de (werk)omgeving zo veilig mogelijk te houden!

Kies voor regelmatig onderhoud en keuring van uw deuren, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties en veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele service en gemoedsrust!

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.